Případová studie: Interní znalosti – Jak QTrak těží z interních zkušeností

Výzva

Cílem jedinečného webového IT systému řízení kvality v reálném čase QTrak interně vyvinutého společností G&P bylo plně reagovat na měnící se potřeby zákazníků G&P v jejich snaze o zachování norem kvality bez ohledu na výrobní sektor.

Součástí bylo také zohlednění různých pracovníků, kteří systém používají, a různých provozních prostředí, kde by se systém používal.

Ukázalo se, že interní znalosti a zkušenosti s prací s poskytovateli kvalitních služeb z pohledu OEM nebo Tier 1 se hodí ke skutečnému pochopení problémů, se kterými se zákazníci potýkají.

Řešení

Vývoj QTrak vedli interní pracovníci, kteří měli předchozí přímou zkušenost s prací pro oddělení kvality OEM a dodavatelů Tier 1 v automobilovém průmyslu.

Vzhledem ke klíčovým interním znalostem byly potřeby zákazníka při vývoj QTrak na prvním místě.

Úzké vztahy se zákazníky a upřímná zpětná vazba při vývoji systému QTrak nám umožnily zajistit vhodnost systému k danému účelu.

Také to znamenalo, že funkce QTrak a její uživatelská rozhraní byla navržena tak, aby se snadno používala, ať je používá kdokoli a kdekoli.

Do QTrak dál rozsáhle interně investujeme, abychom mohli zlepšovat jeho úroveň kvality.

 

Výsledky

QTrak hraje důležitou roli ve zvyšování výrobních norem a snižování dopadu nákladných narušení.

Představuje klíčový přínos pro zákazníky G&P, a to jak OEM, tak ty v dodavatelském řetězci, kteří se snaží dosáhnout vyšších norem kvality, vyšší efektivity a snížení výrobních nákladů.

Díky své bezpapírové formě a poskytování informací v reálném čase navíc rychle reguluje problémy s kvalitou předtím, než se z nich stanou vážná narušení.

Důležité však je, že informace získané z QTrak vedou k rychlému řešení problémů, protože zjišťují základní příčiny jednotlivých problémů s kvalitou a tím odstraňují narušení z výrobního procesu.

Technologie QTrak je tak rychlá, že zákazníci G&P po celém světe mají přístup k výsledkům hned, jakmile je kontroloři zaznamenají, bez ohledu na umístění projektu.

To znamená, že zákazníci společnosti G&P získají výrazný náskok před konkurencí, protože mají možnost provádět důležitá obchodní rozhodnutí na základě faktických dat bez prodlení

Svým partnerům po celém světě poskytujeme služby jakosti od roku 1994.

Dodavatelé Výrobci původního zařízení

Kontaktujte nás

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

G&P Quality Management s.r.o. U Katovny 775, CZ-47001 Česká Lípa
Czech Republic

    +420 487 520 786          +420 487 521 411